Hermès с дебютна козметична линия

През 2020-та ще имаме удоволствието да се гримираме и да се погрижим за своята кожа в стил Hermès.

Луксозният френски бранд, който близо два века се радва на завиден успех, планира да разгърне своето творчество. Въпреки, че Hermèса изпъквали с луксозна козметика и преди, този път модната къща ще предложи богата гама от разнообразни разкрасителни продукти.

https://www.instagram.com/p/BnB0raBjKBT/

Все още няма много информация относно какво точно да очакваме, но ако Hermèпоследва примера на други престижни марки като Chanel и Dior, то през 2020-та ще се насладим на козметична линия, на която не й липсва нищо. А благодарение на утвърдения професионализъм на Hermès, не се съмняваме, че всяка част от тази линия ще бъде стилна, модерна и изпипана до последния детайл.

Снимки: Instagram

Зорница Вълкова е амбициозен, млад журналист, с бакалавър по Журналистика от University of Westminster, Лондон. Писането е нейната първа любов, а модата - силна страст, която също е открила в ранна възраст. За нея най-важното е да се занимава с онова, което обича и да създава материали, които вдъхновяват. Тя е почитател на различните видове изкуства и запълва свободното си време с танци, фотография, писане и всичко, което разгръща нейната креативност.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *