Irina Shayk и Tod’s с нова вълнуваща колаборация
Руската красавица Irina Shayk си сътрудничи с луксозния италиански бранд Tod’s по създаването на новия свеж облик на най-легендарната им чанта. А след като видяхме крайния резултат, е трудно да откъснем очи.

https://www.instagram.com/p/BuWflQAAH-5/

Новата D-Styling bag е част от колекцията на Tod’s за пролет/лято 2019-та и е официално достъпна за всички ни от днес. Обновеният дизайн на чантата запазва традиционните си форми, но изпъква с нови детайли и микс от красиви цветове и принтове, включващи жълто оранжево, кафяво и синьо.

https://www.instagram.com/p/BvRdfx5AoUd/

Така наречената D bag е иконичен модел на Tod’s. Създаден през 1997-ма, през годините дизайнът на легендарната чанта е бил преработван няколко пъти. Още от самото начало красивият аксесоар се превръща във фаворит на редица известни личности, сред които и принцеса Даяна, Hillary Clinton, Julianne Moore и Cindy Crawford, и продължава да покорява сърцата на жените по света и до днес.

Една от съвременните любителки на чантата е именно моделът Irina Shayk, която е избрана да участва в едно от четирите видеа от проекта „My Life In This Bag“ /моят живот в тази чанта/. В останалите три видеа от кампанията по случай шестото подред преправяне на дизайна виждаме и актрисите Maggie Jiang, Eun-Chae Jung и Nana Eikura. Всяка от четерите красавици споделя, какво се крие в нейната чанта.

https://www.instagram.com/p/BvR46xyItlX/

„Моят живот е в моята чанта„

–      Irina Shayk

Чантата несъмнено е един от най-важните аксесоари за жената. В него дамите събират всичко най-необходимо за своето колоритно ежедневие. От сладки изкушения до различни огледалца – вижте какво точно се крие в чантата на модела Irina Shayk повреме на седмиците на модата.

https://www.instagram.com/p/BvTuK7rI2Pi/

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лайфстайл

Свързани
Публикации