Избраха Лейди България за 15-та поредна година
Lady Bulgaria 2022 Мода Code Fashion TV

Красивата надпревара за титлата Lady България се проведе за 15 та година. Домакин на събитието стана сцената на Клуб Мегами. Юбилейното издание на конкурса беше посветено на България и опазването на родните традиции. Участничките в конкурса поставиха началото и на социалната кауза на Лейди България 2022 , която се казва „Красотата на България“.

До финала бяха допуснати 10 претендентки- красиви, независими и успешни, както в личния така и в професионалния живот.

Конкурсът се премина в три тура. В първи финалистките представиха традиционни български носии от различни краища на България любезно предоставени от Ансамбъл Гайтан с. Първомай.

Във втори красавиците дефилираха с етно рокли на дизайнерката Елена Христова. Момичетата показаха и своите любими места в България и поканиха гостите да ги посетят.

Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Kiara Fashion на дизайнерката Гергана Апостолова решени в цветовете на българския трибагреник- бяло зелено и червено.

За прекрасната визия и грим на участничките се погрижи гримьорката Христина Герасимова.

Водеща на събитието беше носителката на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева.

Победителите получиха подаръци от българския козметичен бранд Инсенсо, Верига Фитнеси Пулс, Боди Толк, спортната марка Зеро Фит, Дерма Голд, златна и диамантена бижутерия SSG. Голямата награда за носителката на титлата Лейди България Вселена на стойност 3000 лв, бе предоставена от Болница Оптимед и лично връчена от един от собствениците д-р Илкай Къркач и съпругата му Елиф Къркач.

С тежката задача да оценяват кандидатките бяха натоварени екс носителки на титлата Лейди България между които:

Моделът Силвия Теодосиева, Петя Велкова, Татяна Иванова, Цвети Разложка, Ива Недялкова. В звездното жури взеха участие и носителката на титлата Мисис България Маги Сидерова и участниците от фермата Ивайло Герасимов и Пламен Пеев. Председател на журито беше д-р Илкай Къркач, собственик на болница Оптимед. Миналогодишните победителки Александрина Йорданова и Светослава Апостолова предадоха короните на новите Lady България 2022.

 

 

Lady Bulgaria Universe – Карина Атанасова

Lady Bulgaria World – Лилия Билалова

Lady Bulgaria Europe – Мария Бойчева

 

Първа подгласничка Lady Bulgaria – Мария Младенова

Втора подгласничка Lady Bulgaria – Белослава Петкова

Трета подгласничка Lady Bulgaria – Зорница Мутафчиева

 

За доброто настроение на гостите се погрижиха балет Мегами,певицата Айви, лауреатът от Пирин Фолк Валентин Велчев и танцов колектив „Вангелов“ с хореограф Рангел Вангелов, които представиха два от най- големите хитове на фестивала „Пирински орли“ и „Наздраве. Поп- фолк звездата Антонио вдигна настроението на събитието.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации