Изкуство върху устни: Влада Хагърти

Да използваш женските устни като платно е професията на Влада Хагърти

Тя е професионален фотограф, гримьор и истински творец, когато става дума да си сложи червило… Instagram акаунтът й е истинско вдъхновение за всеки любител на екстравагантните визии, а и поле за кражба… Неотдавна Влада Хагърти обвини няколко пъти Кайли Дженър в кражба на идеи и на цели снимки за личната й козметична марка Kylie Cosmetics.

Влада определено набляга на устните, но и прави цялостен грим, а за нея се е писало в не едно световно модно издание, а наскоро пусна и своя make up линия в колаборация със Smashbox.

В разгара на лятото и вечните партита, нека просто се насладим на невероятните произведения от блясък, течност и бижута, които създава Влада:

 

 

Photo credit: Instagram/vladamua

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.