Известните българки и техните книги
През 2017 на пазара излязоха редица книги на известни българки. Представяме ви кратка селекция на тези, които ни направиха впечатление!

Книгата. Този малък свят сред многобройните редове на страниците. Любимо занимание на милиони хора и доста ,,полезно“ бихме казали – обогатяващо и развиващо нас самите. През 2017 много известни жени в държавата хванаха химикалите и издадоха собствени произведения. И понеже обичаме да четем и подкрепяме българската литература, решихме да ви зарадваме с някои от тях.

,В топлата Коледна кухня“ – Белослава

Красивата певица с кадифен глас – Белослава, зарадва почитателите си с готварска книга точно преди Коледа. ,,В топлата Коледна кухня“ ще намерите много рецепти и със сигурност ще внесете уют и топлина в дома си, а трябва да отбележим, че изданието изглежда прекрасно и въпреки че всички сме чували прочутата фраза ,,не съдете книгата по корицата“, ние ще си позволим да го направим. Книга, която заслужава мястото си сред рафтовете на хората, които обичат да готвят.

“Приказна”- Светлана Арсова 

Топ гримьорът Светлана Арсова представи втората си книга, посветена на професионалния грим – “Приказна”. Code Fashion TV беше на мястото, за да се наслади на приказната обстановка. Книгата е създадена по световни стандарти със специални фотосесии от Момчил Христов, Ангел Цветанов, Александър Нишков, а главен фотограф е Алберт Барух. Модерният дизайн на корицата и изящната полиграфия са от Стефан Тотев. Написана с леко поетично перо, изразяващо палитра от цветове – книгата предлага полезни и практични съвети за всяка жена, как да бъде неустоима, завладяваща и със самочувствие.

,,Код червено: Моята истина за храненето” от Юлияна Дончева

На изискано парти очарователната Юлияна Дончева представи книгата си ,,Код червено: Моята истина за храненето”. Ние също присъствахме и разбрахме лично от любимата ни Юлияна повече за храненето и за самата книга, в която можете да намерите тайните за добрата фигура на авторката.

,,Кодово име: Живот”  – Ваня Червенкова

Представена сред много гости и с документален филм, ,,Кодово име: Живот“ е втората книга на Ваня Червенкова след ,,Светлина след смъртта’’, издадена през 2006 г.  В новата книга, авторката разкрива дълбоко пазени тайни за лица и събития, които ще разтърсят от емоции всеки читател.

„Размерът има значение 2. Наръчникът“ – Александра Иванова 

Затлъстяването е епидемия. Спасението не е в диетите, а в любовта към себе си. Водещата на предаването Facecontrol по Code Fashion TV разказва за книгата и какво ни очаква: ,,Това, което описвам, е моят собствен опит. В продължение на 10 години пробвах какво ли не, но просто ставах жертва на продавачите на надежда. Преживявах страх, болка, ужас, докато не натрупах опитност и не намерих метода, който разработих и представих в „Размерът 1“. „Размерът има значение 2. Наръчникът“ трябваше да се появи, защото бях затрупана от въпроси от читателките в нашите срещи, семинари, във фейсбук и исках да им отговаря подробно и да им поднеса един лесен начин да следват метода – по дни и седмици, в продължение на деветте месеци, в които ще постигнат оптимален резултат.“ Ако искате да отслабнете  и да бъдете щастливи- това е вашата книга.

,,Искрено и лично за Големия VIP Брат”- Миглена Ангелова 

 

Победителката от миналогодишното юбилейно издание на риалити формата VIP Brother, събра десетки свои приятели и почитатели на премиерата на новата си книга посветена на паралелите между живота и VIP Brother. Code Fashion TV присъства на събитието и затова ви представяме видео от него и ти показваме какво сподели лично Миглена Ангелова.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации