Jacob & Co. представят часовника на мечтите ни
Женствен, атрактивен, различен, Fleurs de Jardin е пищният резултат от сблъсъка на механика и природа

Fleurs de Jardin е часовник, в който ще ви е трудно да не се влюбите. Неговият спиращ дъха дизайн включва интересни форми, неустоим блясък и една съвършена композиция, а изпъкващите цветове са способни да предизвикат вълнение във всеки от нас.

За възхитителния външен вид на часовника допринасят и красивите сапфири – 46 камъка (~ 1,05ct) на циферблата, 48 камъка (~ 1,31ct) по вътрешния кръг от розово злато, 40 камъка (~ 3.7ct) върху рамката, също от розово злато, и 50 камъка (~ 1.4cts) върху очарователната закопчалка с форма на пеперуда.

https://www.instagram.com/p/B1E2QmkjN6W/

Изумителната красота и прецизната изработка на този часовник не са изненада за онези запознати с работата на Jacob & Co. Fleurs de Jardin е просто поредното произведение на изкуството, с което брандът ни изкушава.

https://www.instagram.com/p/B2H0cswDJKy/

Часовникът Jardin des Fleurs се предлага в две разновидности – със седефна основа с 46 ледено сини или розови сапфира (приблизително 1,05 карата), като и двете са лимитирани до едва 101 броя.

С подобно произведение на изкуството около китката си не просто няма да останете незабелязани, но и ще можете да се наслаждавате на изяществото на пролетта, където и да отидете.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации