Johnny Depp иска да се ожени за 23-годишната си приятелка
Освен с проблемите около бившата си жена, Amber Heard, и техния разход, сега Johnny Depp привлича вниманието на всички и с новата си приятелка, Polina Glen. Ето и какво знаем за младата рускиня и потайната им връзка до момента:

https://www.instagram.com/p/Buiw0-JnIEc/

Красавицата е едва на 23, което я прави с около 32 години по-млада от популярния актьор. Доколкото знаем, двамата са заедно от малко повече от година и неведнъж са забелязвани на различни места и в различни държави.

https://www.instagram.com/p/Bn2WiZ-BaJI/

Polina Glen е танцьор и хореограф, родом от Санкт Петербург, Русия. Тя е танцувала в нощния клуб Nebar в Санкт Петербург, още когато е била на 17 години. През 2012-та печели титлата Miss Nebar и съпътстващата я награда от 100,000 рубли. След това Polina отваря и свое танцово училище, а преди две години желанието й да доразвие своята кариера като танцьор я отвежда в Америка.

https://www.instagram.com/p/Bp1PD5cAbpy/

Там, тя се озовава на едно и също парти в Лос Анджелис с известния Johnny Depp. Актьорът отива да се представи на красавицата, която тогава все още няма представа, кой всъщност е той.

https://www.instagram.com/p/BvoVyupAN4E/

Polina Glen е първата жена, с която актьорът е свързван след развода му с актрисата Amber Heard. Източници разказват, че двамата са не просто двойка, но и много влюбени, живеят заедно в Лос Анджелис и искат да се оженят.

https://www.instagram.com/p/BkklvCYFKak/

Имайки предвид, че бива свързвана с обичания Johnny Depp, не е изненада, че Polina Glen се оказва в центъра на медийното внимание. Младата танцьорка, обаче, предпочита да стои настрана от това. По последна информация преди броени дни тя се е опитвала да избяга от папараците в родния си Санкт Петербург.

https://www.instagram.com/p/Bwh4sqkAJGn/

Снимки: Instagram

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации