Kaia Gerber дебютира на корицата на Vogue Великобритания
За 18-тия си рожден ден някои получават мила картичка, други хубав подарък, а младият модел Kaia Gerber получи първата си корица на Vogue Великобритания

https://www.instagram.com/p/B178fdkDmai/

Макар да е едва на 18, Kaia Gerber вече е утвърдено име в модната индустрия и любимка на редица известни дизайнери. Тя може да се похвали с богато резюме и успешна кариера на модел, стартирала, когато красавицата е едва на 10.

Ето че сега, по случай своя 18-ти рожден ден, Kaia дебютира и на корицата на британския Vogue, продължавайки своето царуване като един от най-добрите модели от новото поколение.

“Благодаря на @edward_enninful за най-уникалния подарък за рожденния ми ден, и на всички, които имат заслуга за него – #joemckenna, @guidopalau, @patmcgrathreal и @jinsoonchoi

– Kaia Gerber

https://www.instagram.com/p/B17-xqujwpd/

“Това, че Kaia се превърна в едно от най-ярките лица сред моделите, за мен лично е удоволствие. Познавам Cindy Crawford, нейната майка супермодел от 90-те, и сега е прекрасно да работя с дъщеря й, която е също толкова устремена, трудолюбива и красива, колкото и самата Cindy. Винаги ме е радвало това, че всеки сезон, въпреки че е с известна привилегия, виждам Kaia с останалите модели, правейки шоу след шоу, винаги навреме и с любезна дума за всички. Така се прави.”

– Edward Enninful

https://www.instagram.com/p/B17-A70lIpA/

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации