Кайли Дженър с нова колекция за Коледа

Малката бунтарка от клана Дженър, продължава да се разраства на козметичния пазар. Червилата й определено са любимият й продукт.

За коледа всички дами ще имат удоволствието да си купят едно от 20-те червила на младата Дженър или да го получат като подарък от любимия мъж… А фондьотените и коректорите, само ще ви помогнат да подчертаете красотата си. Представяме ви #SilverSeries:

20 perfect shades. December 13th. $17 each. We can’t wait to share our next surprise tomorrow! #silverseries

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

На 13-ти декември лудостта ще стартира – тогава е пускането на колекцията, а звездата не спира да помпа профила на kyliecosmetics с атрактивни и съблазнителни снимки и видеа. Нямаме търпение да опитаме всеки един от нюансите и продуктите, а те са много и на доста достъпни цени. Останалите звезди с козметични колекции определено взимат пример от Риана и правят продукти, достъпни за всяка жена, както цветово, така и финансово.

Sassafras, Almond, Cinnamon, Toffee and Gingerbread, for deep skintones. Coming Dec 13 #SilverSeries

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *