Как българските звезди посрещнаха Хелоуин?
Българските звезди и Хелоуин

Хелоуин е страшен грим, секси костюми, много лакомства и любим празник на българските звезди

Колкото и да негодуваме срещу “чуждия празник” Хелоуин, той е голямо удоволствие както за малките, така и за големите. Тези с деца се впускат в търсене на най-сладките костюми на духчета и тикви, за да облекат малчуганите. Обикалянето по околните домове и апартаменти, в събиране на лакомства, става все по-популярно и у нас. Ако снощи не са ви звъннали на вратата с думите “пакост или лакомство”, то значи около вас не живетя семейства с малки деца.

Големите пък имат възможността за една вечер да се превърнат отново в деца и да се превъплътят на любимите си герои и героини от филми, приказки, дори и реалния живот.

Започваме с любимия ни trendsetter няколко поредни години. Панче Димитриев не просто прави Хелоуин парти, той създава истинско изживяване за гостите си. Освен spooky атмосфера, Панч бе заложил и на арт изложба. Художникът Тони Тодоров представи своите картини на партито в Пловдив. Панче бе заложил на костюм в червено, атрактивно бижу-домино за глава и груби обувки на Balenciaga. Една от неговите гостенки – Руми Калоферова, доста сполучливо се бе превърнала в Злодеида.

Панче ни изпрати ексклузивни кадри от партито, които можете да видите сега:

 

Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин

 

Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин

Като говорим за Хелоуин, обикновено не става дума само за костюм, но и за атмосфера. Водещата на Discovering Fashion Пепа Попова – Кънева е сред най-добрите “създатели на атмосфера”. Нейните тематични вечери и обяди са пословични в модните среди. С много красота и изискан нюх, Пепа създава истинско пиршество за сетивата. Ето и кадри от нейната хелоуинска вечеря. Сигурни сме, че не се е изложила и с тоалета си:

Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин Българските звезди и Хелоуин

На какво заложиха другите български знаменитости ли?

Алекс Богданска и Микеле представиха визия за Хелоуин, малко преди празника:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @michelemickeey

Плеймейтката Жанета Осипова и топ коафьорът Ивайло Колев също се довериха на Микеле за своите sugar skull визии за празника:

 

Даниел Бачорски и неговата половинка облякоха децата като малки сладки тикви:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Bachorski (@d.bachorski)

Антония Батинкова също заложи на костюми за децата си:

Певицата Лидия бе страшна и секси едновременно:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIA (@lidia_alpha)

Биляна Лазарова избра да е Мерилин Монро и изглеждаше свръх елегантно:

Кристина Милева бе супер секси розова кайбойка:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Mileva (@christinamileva)

 

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации