Какво ще облечеш, за да кажеш „ДА“?
Бяла рокля от червения килим
Рокли, на които да кажеш „Да“ и рокли, в които да кажеш „Да“

„Крадем“си вдънховения за сватбени рокли от червените килими по света, за онези дами, които искат малко по-различна визия за специалния си ден.

Много тюл и волани

За смелите дами, които винаги са искали да бъдат принцеси. Тези обемни рокли пристигат малко преди булката и си тръгват много след нея. С един воал като допълнение, царствената визия за сватбения ден ви е гарантирана.

Бяла рокля от червения килимБяла рокля от червения килимЛятната рокля

Нещо едно идея по-късо, някъде около глезена и задължително под коляното е идеалният вариант за сватба в разгара на лятото. А дори и на плажа. Ресни и дантели са чудесен акцент. Тънките презрамки и сатенът са чудесен избор за бохо лятна сватба. Воалът тук може да е къс и кокетен.

Бяла рокля от червения килимБяла рокля от червения килимБяла рокля от червения килимХоливудски шик

Дълга, до земята. Изчистена линия, по тялото. Класически извивки, с голо рамо. Тези рокли са истински шедьовър, но са за дами с идеални мерки. Воалът тук е направо забранен, а сватбата е градска и стилна. Нищо бохемско.

Бяла рокля от червения килимБяла рокля от червения килимБяла рокля от червения килимБяла рокля от червения килимБяла рокля от червения килимБяла рокля от червения килимБлясък

Нещо между сватба и Гетсби парти. Бляскавите бели рокли, са особено подходящи по време на летните залези, за да отразят цялото сияние на земята. Формите са разнообразни, но обикновено са дълги и тежки. Тук воалът не е задължителен.

Бяла рокля от червения килимКаквото и да изберете за сватбения си ден, най-важното е да заложите на удобството. Защото колкото и специален да е поводът, то той ще е поне 12-часов и ще намразите и най-красивата рокля на света.

А вие с какво ще сте облечени, когато казвате заветното „Да“?

 

Снимки: Getty Images

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации