Karl Lagerfeld и Carine Roitfeld обединяват сили по нов проект
Името на Karl Lagerfeld, който отсъстваше от ревюто на Chanel по-рано този месец, отново обиколи медиите. Този път новината е бъдещата му съвместна работа с френския моден редактор Carine Roitfeld, разултатите от която можем да очакваме през септември.

https://www.instagram.com/p/BtTZniMgcfE/

От модел и стилист до главен редактор на световноизвестни издания и основател на собствени списания, през годините Carine Roitfeld се е проявила като талант в различните области на модната индустрия. Сега ни предстои да видим и работата й рамо до рамо с модния гений Karl Lagerfeld.

https://www.instagram.com/p/BsyubCLFh_M/

Линията “The Edit by Carine Roitfeld” ще се базира на есенната колекцията на Karl Lagerfeld и ще бъде пусната през идния септември. Тя ще съдържа подбраните от Roitfeld най-основни и най-любими дизайни, които перфектно могат да се комбинират и съчетават помежду си.

https://www.instagram.com/p/BtTh7yTlNAV/

В миналото, креативният директор на Chanel и френският моден редактор са обединявали сили за различни проекти. Сред най-скорошните им колаборации е линията за H&M през 2004, която бе изкупена в рамките на само два часа. Освен това, Lagerfeld и Roitfeld работиха заедно и по книгата Little Black Jacket, публикувана през 2012.

https://www.instagram.com/p/BnjC4TWliG5/

Освен, че не е първата тяхна колаборация, това в никакъв случай няма да е и последната. Karl Lagerfeld обяви, че “The Edit by Carine Roitfeld” е само една от редица бъдещи проекти на това дуо, за които ще научим по-късно през тази година.

„Нашите колаборации винаги са удоволствие и продължават да бъдат вдъхновяващи и вълнуващи всеки един път.“ – Carine Roitfeld.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации