Кейтлин Дженър отново за M.A.C

След като популярният Брус Дженър преобърна живота си поемайки нова посока с изцяло ново амплоа в образа си на Кейтлин Дженър, целият свят заговори за смяната на пола на американеца. Новата роля на скандалната “дама” е като лице на козметичната марка M.A.C., където двете имена работят в колаборация по общ проект.

mac_caitlyn_jenner_spring_2017_makeup_4

Партньорството между Кейтлин Дженър и M.A.C. е базирано на създаването на червило с червен цвят, носещо името „Finally Free“. 100% от приходите от продажбите му ще бъдат дарени за инициативата на козметичната марка в подкрепа на транссексуалните комуни по света. “Червило Finally Free е послание за всички възрасти, всички раси и към двата пола“, споделят от M.A.C. Червилото се продава на цена от $17. 

mac_caitlyn_jenner_spring_2017_makeup_3

 

Сенки за очи в колекцията демонстрират богата цветова палитра, предлагащи широк спектър от нюанси.

mac_caitlyn_jenner_spring_2017_makeup_5

mac_caitlyn_jenner_spring_2017_makeup_2

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *