Kendall Jenner позира чисто гола за Vogue Italia във фотосесия, вдъхновена от 60-те
От днес февруарското издание на Vogue Italia официално е по щандовете с топ модела Kendall Jenner на корицата. А измежду неговите страници е представена и останалата част от грабваща вниманието фотосесия, вдъхновена от 60-те години на миналия век.

https://www.instagram.com/p/BtYtpg7DNDj/

Благодарение на социалните медии, още преди пускането на февруарския брой в продажба, ние имахме възможността да надникнем в провокативната фотосесия на Vogue Italia. В Instagram моделът Kendall Jenner  нетърпеливо сподели някои от фотографиите, дело на Mert Alas и Marcus Piggot с описание ДРАМА. Те привлякоха вниманието не само с интересен ретро стил, но и с голотата на Jenner на една от снимките.

Явно Cara Delevingne не е единствената, която решава да застане пред обектива без дрехи. Ето, че и Jenner драматично се показва пред безбройните си фенове само по високи токчета и жълти ръкавици.

https://www.instagram.com/p/Btd06ktDIJo/

23-годишният топ модел Kendall Jenner е известна с провокативния си стил на обличане. Не веднъж сме я виждали как смело показва тялото си, носейки прозрачни облекла, но ето че винаги има с какво ново да ни изненада.

https://www.instagram.com/p/BtbO_7dhY3S/

В последната си колаборация с Vogue Italia, тя е част от „OSSESSIONE. The many faces of Kendall“ – „Обсебване. Многото лица на Kendall“ и по думите на модела, това е един от най-любимите й проекти, в които някога е участвала.

Освен провокативните снимки, италианският Vogue ни примамва и с вълнуващ, мистериозен филм. Първите седем сцени от който, можете да гледате още сега.

https://www.instagram.com/p/BtTgMG7jzb-/

https://www.instagram.com/p/BtTnZOJj06A/

https://www.instagram.com/p/BtTusY3j_kU/

https://www.instagram.com/p/BtT1Ga1jHhE/

https://www.instagram.com/p/BtVwrydDHY2/

https://www.instagram.com/p/BtV-g2wDXjC/

https://www.instagram.com/p/BtWMIPyDsUE/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации