KODIFE – новият парфюмен рай в София (ВИДЕО)
“Възглавницата ми ухае на теб!”. Фраза, която почти всяка жена се радва да чуе и начинът, по който много мъже казват “Липсваш ми и искам да те видя” без да го признават буквално

Освен трайността на парфюма, за ароматите са важни още куп компоненти, които да съблюдаваме. Да избереш точния парфюм за себе си е като да срещнеш точната любов. Задачата е трудна, но това не бива да ни отказва. Защото, ако си достатъчно упорит, ще се намерите.

С много шампанско и хубави емоции бе открит парфюмерийният бутик KODIFE в хотел Милениум в София. Пред камерата на Code Fashion Елица Стойчева ни среща с дизайнерите на парфюми Еми Чезарони и Анджело Кароли, които ни въведоха в тайнствения свят на ароматите и са в България специално за старта на бутика за нишова парфюмерия. Сред светските личности, които посетиха събитието, бяха и най-известният ерген в държавата Виктор Стоянов, човекът глас Красимир Аврамов, Ники Кънчев, Доротея Борисова, моделите Никол Предьова и Марина Войкова, Асдис Ран, собственика на дерматологично студио DermaLife Виктория Стефан, Ивана Скендерова, Веселка Крачунова, Йордана Димитрова, ПР специалистът Ники Николов, дигиталният маркетолог Ален Попович.

Събития

Свързани
Публикации