Коледен маникюр: Класика или декорация?

Всички маникюристки в света са се побъркали да рисуват снежинки и елхички, а ние не спираме да скролваме в Instagram, за да се вдъхновим, какво да си нарисуваме

Ако не сте от любителите на цветните коледни декорации, еленчета, елхички и снежни човеци, то можете да заложите на класиката.

Червеният маникюр винаги ще спаси коледното настроение. Отива си с почти всичко, което бихме могли да облечем за празника. Ако имате поне капка смело настроение, то заложете на брокатен червен маникюр или поне на един бляскав аксцент. Млечно бялото също е добър вариант за празниците. Тук отново можем да добавим блясък и да превърнем маникюра в снежна, заскрежена приказка. Тъмнозеленото, синьото, сребърното и златното са подходящи както за акцент, така и да се лакирате изцяло в някои от тези цветове.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐦𝐚𝐢𝐤𝐚 (@__02.tm)

За онези смели дами, които имат твърде много коледно настриение, обичат ноктите им да са забавни, харесват да привличат вниманието на всички и са запазили детското в себе си – то вариантите са изобилни. Тук сме си събрали най-ярките коледни вдъхновения за маникюр от Instagram:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nail Artist (@liz_the_nail_artist)

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации