Коледно настроение в гардероба

Декември е тук и сме сигурни, че много от вас (като нас) са нетърпеливи да вкарат коледно настроение в гардероба си

Навън е достатъчно студено, за да извадим най-дебелите си дрехи, най-пухеното яке, най-топлите ботушки. Не е нужно да се окичим с коледни лампички или са закачим имел в косата си, просто е време за малко по-декемврийски стайлинг.

STOCKHOLM, SWEDEN – FEBRUARY 10: Susan Stjernberger wearing Dorothee Schumacher, Swedish Stockings, Susan Szatmáry, and Lindex poses for a picture outside of Hotel Diplomat on the second day of Stockholm Fashion Week Autumn/Winter 2021 on February 10, 2021 in Stockholm, Sweden. (Photo by Michael Campanella/Getty Images)

Вариантите са много, има за всеки по нещо. Дори и да не сте все още в предколедно настроение, можете да си го създадете с дрехите си. Не едно психологическо проучване е доказало, че хората, които са облечени в нещо любимо са по-щастливи. А има ли нещо по-важно от щастието?

Ето и кои варианти ви предлагаме за “декориране” на коледния гардероб от Code Fashion…

Класически уют

Дебел пуловер в млечен цвят, дълъг и топъл, с голяма поло яка. Скини дънки или панталон, UGG ботички и огромен шал. Палтото може да е с косъм, пухенка или teddy bear. Всичко това можете да завършите с плетена шапка с голям пискюл и ръкавици с два пръста.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nana (@taina.mood)

Блясък

Понеже етвърде рано да извадим пайетените рокли от гардероба, а и ще е внесем известна доза смут в метрото сутрин, ако се облчем в толкова блясък, има решение. Бляскави бижута е един добър вариант. Извадете обеците с камъни, колиета с диаманти, пръстени и гривни, които да улавят светлината. Пуловер със златна или сребърна нишка, в плетивото.

Back to black

Черните кожени панталони, черният кашмирен пуловер и страхотни кожени боти в черно… Намятаме всичко това с красиво черно палто и… е, не сме коледни, но сме стилно, а това винаги е модерно. Червено червило и червен лак за нокти ще напомнят за празничното настроение.

Червено

Можете, както по-горе, да заложите на червено червило и червени нокти. А можете и да прекалите с този празничен цвят. Един хубав червен пуловер, ще накара всички в офиса да се обръщат след вас. Палто е наситен червен цвят ще разсее мрачното време навън, докато вървите към офиса. Червена шнола-панделка, закопчана на ниска опашка и леки къдрици ще ви превърне в най-желания коледен подарък.

NEW YORK, NY – FEBRUARY 08: Jasmin Howell seen wearing a red Misha Collection coat, Tony Bianco boots and a yellow Kate Spade bag on the street during New York Fashion Week on February 8, 2019 in New York City. (Photo by Achim Aaron Harding/Getty Images)

 

Каквото и да решите да си облечете през декември, най-важното е просто да се усмихвате и да сте щастливи, защото наближава най-хубавото време от годината!

Снимки: Getty Images / Instagram / Adobe Stock

Мода

Свързани Публикации