Константина Живова е новото лице на Bulgaria ON AIR

Популярната и чаровна писателката и тв водеща Константина Живова ще бъде новото лице на телевизия Bulgaria ON AIR. Ина ще води предаването “Днес”, което ще промени облика и формата си от средата на месец май.

ина

Константина Живова има дългогодишен опит в телевизията. Преди да влезе в новото си амплоа, тя е познато лице от bTV, Нова тв и TV7. Изминала е целия път в създаването на тв съдържание – от организатор на телевизионни продукции до водещ на предавания.

През годините е правила много интервюта и репортажи с известни личности. Участвала е в музикални клипове на български изпълнители, както и в сериалите “Под прикритие” и “Секс, лъжи и ТВ – 8 дни в седмицата”. Константина бе едно от лицата на българската седмица на модата Sofia Fashion Week 2015. Участник в страхотната инициатива “Пътят на смелите”, Живова споделя своя житейски опит и мотивира младите към стойностно съществуване.

Освен с богатия си ТВ опит Константина стана известна и като писател. Дебютната ú книга “Завинаги” светкавично се превърна в бестселър. Заедно с всичко това, младата звезда поддържа активно и блог, в който съветва дамите за всичко модно и актуално, както и със съвети за здравословно хранене и спорт.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации