Крайности в гардероба: Новата Джулия Фокс
Стилът на Джулия Фокс
След като за малко бе гадже на Kanye West, от сладката и кокетна Джулия Фокс няма и следа

Пред години Kanye подмени целия гардероб на Ким и я превърна в своя ексцентрична haute couture муза, нещо което Ким си остави от него дори и след раздялата им. Именно рапърът превърна Ким от поредната риалити звезда с пари, в жена с огромен и разпознаваем стил, който събира погледи и до днес.

Стилът на Джулия ФоксСлуховете твърдят, че и с Джулия Фокс се е случило същото и то за една нощ. Приближени до актрисата и художник споделят, че на първата среща на Kanye и Фокс, той ѝ е подарил… стая пълна с дрехи. Като най-често срещаната марка е Balenciaga и то от Демна (рапърът и дизайнерът отдавна са съмишленици).

Напоследък Джулия е все в светлините на прожекторите, все е сред най-желаните гости на големите партита, червени килими и топ събития. И не разочарова с визия. Макар и повечето от тоалетите ѝ да са на ръба на приличието (че даже и го прекрачват), Джулия е все по-провокативна, все по-разголена и все по-нестандартна.

Последната ѝ поява по улиците бе в черна кожа от Balenciaga. Дълъг черен шлифер с широки рамене а ла 80-те, висок кожен ботуш в черно, чак до бедрата. Интригата е откъм гърба. Който го няма. А отзад се появява ултра къса, утра мини кожена пола.

Положението беше малко тип “business in the front, party in the back”…

Веждите, по подобие на Мейзи Уилямс и Кендъл Дженър от тазгодишната Met Gala, са силно изрусени, почти до прозрачно. Един тренд, който май ще се наложи сред звездите.

Стилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия Фокс

Какво мислите за визията?

Докато обмисляте отговора си, сме събрали за вас и други емблематични визии на Джулия от последните месеци:

Стилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСтилът на Джулия ФоксСнимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации