KWIAT с нова колекция и грижа за здравето ни

Българският бранд за слънчеви и диоптрични очила отбеляза 30 години на пазара

Модни, стилни, атрактивни и налагащи тенденции KWIAT са любими на звездите у нас, на инфлуенсърите и на всеки, който обича модата!

Колекциите им съчетават в себе си класиката и духа на новото време, не спират да изненадват с привлекателни форми, нестандартни цветове и най-важното – с грижа за здравето ни.

Вероятно много от вас смятат, че най-важното на едни очила са стъклата им. Донякъде сте прави и KWIAT са се погрижили за това! Но замислете се, че носим очилата си на лицето, почти постоянно, пипаме ги дори и с мръсни ръце – сега се досещате, че и материалът на рамката е важен, нали?

Е, KWIAT са се погрижили и за това:

Още от първата колекция на KWIAT очилата минават през специална антиалергична и антибактериална обработка. И както всяко нещо и този метод се развива в положителна насока, за да стигне до момента, в който се появява този антибактериален целулозен ацетатен лист. В неговата направа всъщност е заложена антибактериална защита. 

Антибактериалният лист е голямо парче пластмаса, от която се изрязват отделните части на очилата. Антибактериалният целулозен ацетатен лист може да потисне или убие бактериите и дори вирусите върху него. Това е потискане на растежа на микробите и по този начин листът се запазва чист. Притежава високоефективни, широкоспектърни, дългосрочни антибактериални свойства. 

Новата колекция на KWIAT е тук и всяка пластмасова част по всеки един от моделите е направена именно от такъв антибактериален лист произведен от памук. 

Трябват ли ви още причини, за да изберете KWIAT?

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.