Kylie Jenner с нов собствен козметичен бранд

Запазете датата 22-ри май в календарите – Kylie Jenner пуска собствена линия продукти за кожата.

https://www.instagram.com/p/BxS6-XyHSE8/?utm_source=ig_embed

След като се сблъска със завиден успех с линията си гримове, Kylie Jenner превзема козметичната индустрия и със собствена марка продукти за грижа за кожата.

https://www.instagram.com/p/BxVTsM0nSb1/

Insta кралицата потвърди, че нейната нова линия, Kylie Skin, съвсем скоро ще бъде факт. Както самата тя поясни, този козметичен бранд е изцяло отделен от Kylie Cosmetics и следователно разполага със собствен уебсайт.

https://www.instagram.com/p/BxXqUhogADW/

Реалити звездата се е подготвила и с отделен профил в Instagram, @KylieSkin, който за едва няколко дни вече е събрал над един милион последователя. Именно благодарение на него вече знаем и какво точно да очакваме.

https://www.instagram.com/p/BxTI27kBZBG/

Kylie Skin обещава да предложи богато разнообразие от продукти, с които да си набавим красива визия без грим. Артикулите, които можем да очакваме още този месец включват: пяна за почистване на лицето, бадемов скраб за лице, серум с витамин С и околоочен крем, всеки и от които е опакован в нежно розово.

https://www.instagram.com/p/BxVsrmtgR_h/

https://www.instagram.com/p/BxaRGZZBlbH/

Несъмнено този нов бранд ще се сблъска с огромен интерес, не просто защото носи името на Kylie, но и защото цените на козметиката са сравнително достъпни – между £15 и £18.

https://www.instagram.com/p/BxasdWyBOcX/

Също така, Kylie обещава, че всички продукти са без парабени, без сулфати, 100% веган, без глутен, дерматологично тествани, подходящи за всеки тип кожа и не са тествани върху животни, което прави новата линия още по-примамлива.

https://www.instagram.com/p/BxVweuKBqGp/

Междувременно, докато ние тръпнем в очакване да се докоснем до Kylie Skin, Kendall Jenner също планира собствено постъпване в тази индустрия. В очакване сме да научим повече и за тази звездна козметика.

https://www.instagram.com/p/Bv2hbj6DENV/

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.