Lady Universe 2022 (Видео)

На 23 юни, в София се състоя 7-тото издание на международния конкурс Lady Universe. Новата носителка на титлата Lady Universe е Ирмина Прейсегалавичуте от Литва. Първа подгласничка стана представителката на Балканите, втора е Анастасия Алексеевска от Латвия, 3-та – представителката от страната на изгряващото слънце, а 4-тата подгласничка е от Монтенегро

Япония бе представена от Серина Като, която стана трета подгласничка в конкурса Lady Universe. Японката бе избрана и за лице на Code Fashion TV от екипа на медията, който вярва, че естествената красота е “новият тренд”, а Серина напълно я олицетворява.

Водеща на събитието бе Елизабет Методиева, която бе облечена в изящна рокля на Terani Couture.

В първия тур, участничките в конкурса представиха облекла на испанката спортна марка Mod Wave Movement, а във втория, всяка представи традиционното облекло за страната си. Гръцката марка за бански костюми и плажни облека BLUEPOINT бе представена в третия, а във финалния, четвърти тур, кандидатките блестяха с рокли на дизайнера Стоян Радичев.

В журирането взеха участие изпълнителният директор На Code Media & Entertainment Group, Мария Бонева, бизнес дамата Емилия Куркутиади, спонсор на конкурса, собственик на бутика Alfa Brides и представител на бранда Terani Couture за България, дизайнерката на Desire Mark, Десислава Маркова, водещата на ТВ предаването “Refresh за здраве”, Силвия Чалъкова и други.

Гледайте репортажа на Code Fashion TV, за да разбере как протече бляскавото събитие и какво споделя Цвети Разложка, собственик на марката Lady Universe и дългогодишен организатор на конкурса.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Събития

Свързани
Публикации