Louis Vuitton Cruise 2020: Незабравимо пътуване във времето и пространството
Креативният директор Nicolas Ghesquière преплита миналото и бъдещето в новата круиз колекция на Louis Vuitton за 2020-та.

Модният гигант превзе нюйоркското летище John F. Kennedy, за да ни представи своето спиращо дъха дефиле, което ни прекарва през миналото, за да покаже, че бъдещето е сега. Шоуто се състоя в TWA Flight Center – емблематичният терминал на това летище, който бе затворен в продължение на почти 20 години и на който ще бъде вдъхнат нов живот като хотел още следващата седмица.

“Имах късмета да кацна на TWA Flight Center в края на 90-те. Това бе нещо, което никога не бих могъл да забравя. Това място бе забравено в продължение на 20 години и сега отново оживява. То е като светилище, което се е възродило, и е огромно удоволствие да видя, как оживява по нов начин, като хотел. Става дума за преоткриването на необикновено място, което сега е част от Американското наследство.“

– Nicolas Ghesquière

https://www.instagram.com/p/BxODCb9HmDu/

Имайки предвид избраната от креативния директор локация, не е изненада, че в центъра на интересното модно шоу бе пътуването – между минало и бъдеще, Ню Йорк и Париж, класическото и модерното. Досущ като всяко пътешествие, модното ревю излъчва несравнима емоция и допринася за една вълнуваща атмосфера.

https://www.instagram.com/p/BxOXrk-HYi8/

https://www.instagram.com/p/BxOhiuVAaXn/

https://www.instagram.com/p/BxQYC9ZAaa4/

Вдъхновена от 80-те години на миналия век, круиз колекцията за 2020-та, дело на Nicolas Ghesquière, включва спиращи дъха облекла с интересни форми, изпъкващи цветове и много блясък.

https://www.instagram.com/p/BxP_Q2zgY5n/

https://www.instagram.com/p/BxP1Us9Angz/

https://www.instagram.com/p/BxQsRJqgnhq/

Специален фокус бе поставен и върху креативните и атрактивни аксесоари, сред които бе и прототипът на първите дигитални чанти на Louis Vuitton. Техният иновативен дизайн включва екрани, които работят на принципа на смартфони и излъчват съдържание от специална платформа на марката, когато са свързани към Wi-Fi.

https://www.instagram.com/p/BxO8Vn5gkRt/

Сред специалните, звездни гости на вдъхновяващото дефиле бяха Sophie Turner, Joe Jonas, GEM, Adele Exarchopoulos, Emma Stone, Lea Seydoux и Grace Coddington. Всеки от тях изглеждаше съвършено, облечен в Louis Vuitton.

https://www.instagram.com/p/BxQ2839nra7/

https://www.instagram.com/p/BxQktkHnpTL/

Цялото дефиле ви очаква тук, а всички визии от Louis Vuitton Cruise 2020 можете да разгледате тук.

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации