Luxury Haircolor: Най-новата перманентна боя за коса

Christian of Roma представя най-иновативния продукт в боядисването на косата Luxury Hair Color. Тя е създадена, посредством една от най-известните, сертифицирани и ексклузивно програмирани технологии в света за разработване на оцветители за коса. Иновативните селектирани формули гаратират възможно най-високо качество и резултат. Новата боя се предлага в над 150 впечатляващи нюанса.

Luxury Hair Color е перманентна крем-боя, обогатена с екстракти от бял чай и масло от орхидея за красив, бляскав цвят и подхранена коса. Белият чай притежава анти-оксидантни, анти-възпалителни, неутрализиращи и защитни свойства от UV лъчи и замърсяване и също така придава живот и плътност на косъма. Маслото от орхидея подхранва, хидратира структурата на косъма, придавайки еластичност, обем и блясък. Ниското ниво на алкалин, подпомага развитието на процеса на оцветяване, като улеснява приникването на микро-молекулните пигменти.
За бляскав и равномерен цвят, спомагат микро-молекулните пигменти. Благодарение на малкото си тегло и форма, тези микро частици проникват в дълбочина, запълват косъма и се обединяват помежду си, правейки структурата на косата устойчива. Резултататът е дълготраен цвят, богат на блясък, интензивен и равномерен.

Боите на Luxury Hair Color са с впечатляващи характеристики:

– комплекс за запазване на цвета

– подмладяване на косата

– опазване на околната средa

– щадяща система за боядисване

– професиоанална формула с най-ниското възможно съдържание на амоняк за максимален комфорт на фризьора и защита на клиента.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.