Лятна колекция Lancôme

BAG_DP_SUMMER_COLLECTION

Новата лятна колекция на Lancôme е за здрава и блестяща кожа. Тенденцията този сезон приветства естествения и сияен грим. По тази причина цялата колекция за луксозния козметичен бранд е обвързана изцяло с beauty продукти, подаряващи блясък и сияние на всяка част от лицето и тялото.

Ние сме влюбени в шишенцата пълни с бронзиращ прах, които ще осветят тялото ни. Лаковете за нокти са в 3 пъстри летни цвята, а моливите за очи, са отново в злато и нежна лила. Червилата, които ни предлагат за лятото от Lancôme са в три нюанса на червеното – корал, оранж и наситено червено, силно овлажняващи.

01.1-Palette-Hypnôse-P1-Summer

 

03.8-BDT-Trio-Fluide- 04.8-BDT-Trio-Fluide-BD 05.8-BDT-Trio-Fluide-

 

04.2-Ombre-Hypnôse-teinte-18-Pépite-Amazone- 02.2-Ombre-Hypnôse-Stylo-16-Passion-Passiflore- 03.3-Ombre-Hypnôse-teinte-17-Kaki-Voyageur

 

01.5-BDT-Brune 10.2-Shine-Lover-512-Summer-2016 07.2-Vernis-In-Love-522-Summer-

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.