Македонската тв звезда Ване Марковски журира в “Мистър България 2016 “

Националният конкурс “Мистър България 2016”  тази година преминава под мотото „Просто неустоим“ и ще се проведе на 10 май в модерната EFE Marinela.

Най-красивите момчета от София, Варна, Пловдив, Айтос, Плевен, Благоевград, Средец, Стара Загора, Монтана, Видин, Лом и Бургас ще мерят сили в красивата модна надпревара.

IMG_3148

В журито ще видим Ване Марковски, най -голямата медийна звезда на Република Македония. Освен култов водещ в националната телевизия Канал 5, Ване е и водещ на рейтингово кулинарно предаване. Марковски е и водещ на сутрешният блок на националното радио на Македония – Свободна Македония, познат и от ТВ екрана и от радио ефира, той се утвърди като най -талантливия и модерен журналист в южната ни съседка.

Големият победител заминава за най-добрия световен мъжки конкурс за красота, през юли, където ще премери сили със 130 участници от целия свят, каза Атанас Лазаров, oрганизатор на конкурса.

За първи път в историята на конкурсите за красота, всички момчета ще преминат през 3D сканиране, а изготвените фигури ще бъдат продадени на търг с благотворителна цел. За един по – добър и здравословен, спортен начин на живот ще апелират тазгодишните участници в конкурса, които ще докажат, освен красота и спортен дух, своя интелект и амбиции за успешна кариера.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации