Meghan Markle влиза в ролята на редактор
Meghan Markle ще редактира, пише и позира за най-големия и най-важнен брой на списание Vogue – септемврийския.

Имайки предвид, че Meghan Markle съвсем скоро роди своя първороден син, се предполагаше, че младата майка ще прекара следващите месеци в почивка и грижи за бебето. Изглежда, обаче, че тя има много по-грандиозни планове за идното лято. По последна информация, те включват активното й участие като редактор за най-важното за годината издание на модната библия Vogue – The September Issue.

https://www.instagram.com/p/BmI_7xvA-vH/

Преди да заживее в света на кралските особи, Markle бе създател и редактор на лайфстайл сайта “The Tig”. Малко повече от две години след като официално сложи край на блогърските си начинания, тя е обратно в играта, този път като гост-редактор към списание Vogue.

Освен проява на редакторски умения, можем да очакваме и собствена статия от херцогинята на Съсекс, както и ексклузивни снимки, които евентуално ще включват и принц Harry и бебе Archie.

https://www.instagram.com/p/BxNBHHchfUM/

Несъмнено Meghan Markle ще донесе със себе си много свежи идеи и ще превърне вълнуващия септемврийски брой на Vogue в едно още по-интересно и впечатляващо модно творение. Тръпнем в очакване да видим и крайния резултат.

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лайфстайл

Свързани
Публикации