Меси и Роналдо: Един срещу друг за Louis Vuitton
Лео Меси и Роналдо Louis Vuitton

Модният гигант Louis Vuitton предизвика Лео Меси и Кристиано Роналдо един срещу друг на партия… шах

Снимката, която е дело на Ани Лейбовиц, обиколи социалните мрежи и над 30 милиона лайка за броени часове. Макар и противници на терена, двамата велики футболисти всъщност са в чудесни отношения в живота. През годините и двамата са се изказвали ласкаво един за друг, както в личен, така и в професионален план.

Зад снимката стои интересна история

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

В началото на Световното по футбол 2022 в Катар, Меси и Роналдо се събират на партия шах, но не съвсем. За първи път двамата футболисти се събират за обща рекламна кампания. Точно за началото на Световното, което вероятно ще е последното и за двамата, така че това е и последния им шанс да спечелят така мечтаната купа.

Друг интересен факт е, че шахматната дъска е поставена върху куфара на Louis Vuitton, в който през 2018 в Русия бе прибрана купата за първенството.

Може би затова футболните фенове сега мечтаят за финал на Световното 2022 между Аржентина и Португалия.

Но интересните моменти не спират до тук. Макар и на фотографията на Ани Лейбовиц Меси и Роналдо да изглеждат заедно, то това не е съвсем така. Кадъра е сглобен от два други кадъра и двамата дори не са били заедно в една стая. Защо? Остава да разберем.

Какво мислите за кампанията?

 

Снимки: Louis Vuitton / Annie Leibovitz

Мода

Свързани Публикации