Мисис България 2017 на гости на Петя Раева в първите дни на 2018 (Видео)
На 3-ри януари Петя Раева посреща Ирина Белчева – Мисис България 2017, в своя ресторант за една вдъхновяваща вечеря

Една различна носителка на короната, запретва ръкави в кухнята на р-т Green Line в първите дни на 2018. Ирина е майка на две прекрасни деца, съпруга и главен експерт в Министерството на Енергетиката. Разбивайки всички стереотипи за конкурсите за красота, Ирина разказва пламенно за промяната в живота си. С много борбен дух, дамата сваля цели 60 килограма и вади на показ невероятната жена, доскоро завъртяна от еднообразието на ежедневието, която съвсем заслужено печели престижната корона.

Как променя живота си за година, как съчетава отговорната професия и семейните и майчини задължения и какво всъщност означава да си Мисис България, ще разберете, ако гледате първия епизод за 2018 на предаването „Вечеряй с Петя Раева“. 3 януари, 21.00 часа, само по Code Fashion TV! 

„Вечеряй с Петя Раева”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.

Събития

Свързани
Публикации