Мода и литература в епизод 2 на Дами Канят (Видео)

Ива Екимова и Юлияна Дончева ви събуждат и тази неделя

Силвия Недева подслажда неделята ви със здравословен шоко крем, за чудесен старт на деня.

В неделната сутрин на диванчето в студиото сяда писателят Димитър Калбуров, който ще разкаже за литературата в България, проектите си и своите три книги: “Мамка му”, “Помниш ли?” и “1 кило риалити”.

Ива Екимова посреща Калина Паскалева, за да ви запознае с програмата на литературен клуб “Чети с нас” за новата 2018-та година.

Дизайнерът Евгения Живкова разкрива пред Юлияна Дончева тенденциите в облеклото и аксесоарите за новия сезон.

Д-р Смилов продължава да разбулва тайните на перфектната усмивка, а в Намигване по женски с Пария си говорим за Instagram звездите от България и света.

“Дами канят”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа,7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.”

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.