Мода, музика, ароматно кафе и секс играчки… с Дами Канят епизод 13

Ако сте пропуснали “Дами Канят” тази сутрин, то сега е момента да се настаните удобно и да се насладите на Алекс Богданска и Елена Пенчукова! Те ще си говорят за мода с дизайнера Вики Джумпарова, ще видят как се прави страхотна младежка прическа с помоща на Владимир Атанасов от Sexy Hair. Александър Байчев ще ни пренесе в Лондон, където е заснел последния си клип, а студиото ще се изпълни с аромат на кафе с помоща на Красен Рачев от Spetema. За финал проф. Любомир Стойков ще седне на лилавото диванче и ще говори за модата, кича, елегантността, каква е идеалната жена и ще разкрие няколко изненади за предстоящото издание на Sofia Fashion Week SS 2017!

А пък сладките Закачалки Ели и Ками са донесли в студиото малко секс играчки от последния филм от поредицата “50 нюанса”…

Добавете много усмивки и добро настроение в неделния си ден с Алекс и Ели!

 

 

 

 

 

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.