Модели на Visages представиха хитови модни тенденции в Terra Spa (Видео)
На изискано модно парти в столичния център Terra Spa на 6 юни бяха представени тематични летни колекции за актуалния сезон

Няколко от най-изявените модели на Visages, сред които и белгийският топмодел Соня Гиса, презентираха стилни предложения от слънчеви очила K.W.I.A.T, бански PARAMIDONNA, шалове CHEFDOEUVRE BY Ines Djamova и вечерни облекла за специални поводи от дизайнера Дидо Георгиев.

Сред гостите на партито блястяха цели три носителки на титлата „Мис България“ – Жени Калканджиева, Габриела Василева и Марина Войкова. За да се насладят на дефилетата, към тях се присъединиха още редица красиви дами – певиците Нели Рангелова и Сантра, моделът Куини–Алис Николова, „Мис Плеймейт 2015“ Ася Капчикова и още много ценители на модата, приветствани лично от Йоанна Бонева, собственик на Terra Spa. Водеща на събитието беше набиращата все по-голяма популярност в социалните мрежи красавица Моника Цветанова.

Идеята на организаторите от Visages и Terra Spa е съвместните модни партита да се превърнат в традиция и възможност за изява на талантливи български дизайнери.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Събития

Свързани
Публикации