Модни летни пътешествия с Панче Димитриев
Панче Димитриев
Панче Димитриев – онзи Instagram профил, който следваме с кеф и удоволствие и който скоро ще ни пренесе на модни летни пътешествия, пък дори и онлайн

Навън става все по-топло, а ледчетата в чашата стават все повече. Докато се чудя дали да добавя няколко и в кафето си, решавам да звънна на д-р Панче Димитриев. Не вдига, сигурно е в операция. Все още ме впечатлява на тази негова чудата симбиоза между медицина и мода. Най-накрая ми връща обаждане. Събира багажа си за първото си модно пътешествие това лято. И решавам да го разпитам къде отива и какво ще носи в куфара си.
Панче Димитриев

Първата спирка ще е Миконос, едно от любимите му места. Планът е натоварен, но ужасно приятен. И много “интаграмабъл” (дума, която просто не знам на български), но събира лайкове като за световно.

Ще започне със Scorpios и dj сетове и бендове, които си отиват перфектно с морски залез. И понеже освен от мода, имаме нужда и от романтика в Cavo Tagoo е запазена вечеря (отново по залез слънце), защото душата просто има нужда от това. На гръцкия остров ще има палачинки, гироси и доматени кюфтенца, между модните фотосесии, с които ще подгрее профила си в Instagram.

Август ще е посветен на Италия. Амалфи, Позитано, остров Капри, Соренто, Неапол. Все места, които Холивуд обожава, почти колкото Instagram. Панче споменава и нещо за “разходка с лодка” сред тюркоазени води, около Ла Грота. Направо си го представих.

Докато ми разказва за маршрутите се чудя с колко голям куфар ще пътува и какво ще сложи в него. Панче ми отговаря веднага. Има цял един куфар за… кимона! Сетовете са специално изработени за него.

Той често залага на custom made дизайни в гардероба си и може би това е една от причините вече 4 поредни години да печели титлата Trendsetter.

 

Слънчевите очила са сред любимите му аксесоари този сезон. Познавайки го, ще бъдат екстравагантни. “Грубите” чехли на Gucci и Balmain са другият артикул, който е на фокус в гардероба му това лято. Cuff обеци и кристални колиета ще намерят място във всеки аутфит, за да добавят нужната доза блясък. А пък tote чантите на Dior ще ги допълват, като финален щрих.

Не знам за вас, но мен съм сигурна, че няма да ме разочарова с модните си решения и това лято. Очакваме с нетърпение и се размечтаваме за нашата лятна почивка… Вие къде ще пътешествате лятно и модно този сезон?

Панче ДимитриевПанче ДимитриевПанче Димитриев

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации