Музата на Guerlain: Анджелина Джоли в нова реклама

Нежна, красива и вдъхновяваща – Анджелина Джоли е музата на Guerlain и лицето в новата реклама на “Mon Guerlain eau de parfum florale”.

Пролет и свежест, красота и изящество – Анджелина Джоли участва в новата реклама на “Mon Guerlain eau de parfum florale”. Френската козметична компания е една от най-старите в света.

Новият аромат възхвалява женствеността и силната, свободна, емоционална жена, като музата е самата Анджелина. Партньорството между актрисата и Guerlain е сключено в Камбоджа, още през 2015 г., а самият Jacques Guerlain разкрива: ,,Ние създаваме парфюми за жените, на които се възхищаваме.” Звездата не крие, че е искала да бъде сигурна, че ароматът ще й харесва, защото иначе не би приканила жените да си го купят.

Рекламата е заснета от Terrence Malick, а парфюмерът на компанията – Thierry Wasser, разкрива, че си е ,,взел бележки” от личните истории на Джоли, която разказва, че си спомня как майка й е имала Guerlain пудра, но не е носела много грим и грижливо я е пазела в кутийката си.  Благодарение на тези думи, екипът на компанията намира стари пудри и ги показва на Анджелина, за да намери тази, която е останала в ума й толкова дълго време:

A post shared by Guerlain (@guerlain) on

,,Парфюмът е като татуировка.” – обяснява Thierry Wasser. Бутилката на аромата е създадена през 1908 г. и е се е запазила като характерна за марката.

Снимки: Guerlain/Hellomagazine.com

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.