Natalie Portman с онлайн курс по актьорско майсторство
Образователната онлайн платформа MasterClass ви предоставя възможността да се потопите в света на актьорското майсторство с носителката на Оскар Natalie Portman.

https://www.instagram.com/p/BuVZe-pDk6Q/

Самоуката Natalie Portman е една от най-великите за своето време актриси. Започвайки кариерата си в ранна възраст, тя постепенно опознава това изкуство и тази индустрия, завладява публиката със своите незабравими роли и се превръща в идол за много млади актьори. Днес носителката на множество награди е готова да сподели насъбрания до момента опит чрез 20 отделни онлайн урока.

Курсът е на цена от £85 и предоставя възможността на всеки да усвои съветите на Portman според своето собствено темпо. В него са засегнати много и разнообразни теми, като овладяването на диалекти и акценти, успешното превъплъщение в даден образ, импровизацията, качествената работа с екип, заставането пред камери и пред зелен екран, прослушвания, поведение и много други.

„ Развълнувана съм в този курс да споделя всичко онова, което съм усвоила през 25-те си години като актриса – неща, които са проработили при мен, неща, които съм видяла, че са свършили работа при други, и съвети, които съм създала, за да помагам на себе си.“

Официален трейлър:

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации