Необичайно парти срази скуката в София

В Ботаническата градина на София (трансформирана в неприкосновен оазис на странността)  за втора поредна година се състоя най-необичайното събитие за сезона.  Духът на удивителния джин Hendrick’s завладя ленивия следобед с непристойно забавни игри, неповторимо щур стил, с много лед, сенчести кътчета и омайни коктейли.

Hendrick's Odd Party 2016 (5) Hendrick's Odd Party 2016 (7)

Още с влизането си гостите бяха потопени в Хендриксовска нереалност. По виеща се пътечка се стигаше до Аромаосезатора, прилежно настанен в бутилка Hendrick’s с впечатляващи размери и демонстриращ богатството от билки, събрани във всяка по-малка такава. Той повеждаше посетителите на арома-приключение из частната градина на Hendrick’s, събрана в няколко мистериозни шишенца. Притежателите на най-фин нюх, разкрили ароматите, сгушени в джина, заслужено си спечелиха Грамота за Великолепен Нос и още разхладителни награди.  Следващата дестинация, която никой себеуважаващ се необичайник не подмина бе Мега баровата игра.

Hendrick's Odd Party 2016 (3)

Преобразени в пешки, въоръжени с рози, коктейли и гигантски зарове, играчите се приплъзваха към заветната победа. Друга удивителна инсталация бе Масовата истерия, в която личният Луд Шапкар на Hendrick’s въвличаше нищо неподозиращите гости в игра на карти с много високи залози. Непоклатим пред температурните висоти на юнския следобед, той приканваше всеки загубил да се издокара с чудати аксесоари. Опашката пред кабинета на Невроджинолога се виеше като викторианска стоножка – нищо чудно, че когато специалистът предписва коктейли, всички се оказват с травми от близки срещи с посредствеността и еднообразното ежедневие. Снимки на необичайните мозъците на партито разкриха какви ли не тайни, както и колко често мислите ни клонят към типичните за джин Hendrick’s краставица и роза дамасцена. Неподражаемият Hendrick’s естествено се грижеше за предотвратяването на скуката и небивало доброто настроение, подвизаваше се с най-различни имена и действаше в комбина с рози, ягоди, краставици, джинджифилова бира и много други съзаклятници.

Hendrick's Odd Party 2016 (6)

Привеждаме на вашето внимание факта, че Обществото на необичайниците на Hendrick’s, в своята неспирна щедрост и широкоскроеност, приема нови членове целогодишно и изискванията са кратки и ясни – необяснима привързаност към всичко нетипично и фантастично, неудържимо желание за бягство от баналността и покоряване на нови хоризонти, вертикали и диагонали. Така нетрадиционните събрания на Обществото се превръщат в традиция за аудиторията от необичайници,  ексцентрици и ценители на изтънчения джин. Следващото събрание на Обществото ще се проведе след още едно завъртане на Земята около Слънцето – дотогава не спирайте да тренирате мускулите на необичайността и да храните въображението и ярката си индивидуалност.

Hendrick's Odd Party 2016 (4) Hendrick's Odd Party 2016 (2)

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации