Нокти с цветовете на бъдещето

Selena ES представя футуристични тенденции в маникюра от ProNails

С новата вълнуваща колекция “Shape Your Future” есен/зима 2017-2018  ProNails се отдръпват от силните, живи, ярки и наситени цветове и ги пренасят на следващото ниво: над и отвъд постминимализма.

Eкспертите от ProNails пренасят тенденциите от модния подиум върху ноктите, като минималистичната в момента е водеща за предстоящия сезон. J.W. Anderson, Jil Sander, Stella McCartney и Hermès играят с обема, формата и шепнещите цветове, които вървят буквално с всичко, което вече притежавате в гардероба си. Колекция “Shape Your Future” на ProNails е вдъхновена още от модните предложения на Valentino, Ann Demeulemeester TRUSSARDI и ACNE Studios.

Минимализмът създава празно пространство, което оставя място за интерпретация и креативност. Можете да персонализирате този стил с абстрактен или геометричен nail art, за да му дадете концептуално, но загадъчно усещане. А широко популярната остра форма на нокътя ще му придаде футуристичен вид.

Цветовете на бъдещето са приглушените нюанси онова, което се нарича “помеждутъчни” цветове. Всеки от тях съдържа както студени, така и топли елементи и те попадат между известните цветове, за които вече имаме имена. Колекцията “Shape Your Future” включва шест цвята, всеки със специфично име и характер:

 

EAT CLEAN TRAIN DIRTY е вдъхновен от тоалет на Jil Sander и представлява мек, чувствен нюанс на розово сиво, подходящ за всеки ден.

VICTORY LAP е розово-червен цвят, вдъхновен от модел на Stella McCartney и задължителeн за всеки гардероб. Не само, че си върви с всяка дреха, но засилва сексапила и е идеален за парти!

MIRACLE MORNING е магически аква сив нюанс, вдъхновен от Ann Demeulemeester, който ви подтиква да сбъднете сутрешните си желания и мечти.

I DID IT ON PURPLOSE е комбинация от розово и лилаво, вдъхновена от Valentino, която определено привлича вниманието.

DIG DEEP, вдъхновен от ACNE Studios, е примамлив, дълбок и богат шоколадов нюанс с лилав подтон, който отключва желанията и приключенския дух.

A BETTER BLUE е богат сив морско син цвят с лилав подтон, вдъхновен от TRUSSARDI. Толкова характерен. Толкова минималистичен. И толкова по-добър.

Не се колебайте да комбинирате тези цветове: розово-сиво, розово-червено, аква-сиво, розово-лилаво, шоколадово с лилав подтон, сив морско син цвят с лилав подтон. Те вървят заедно като кафе и сметана. За да заредят с вдъхновение почитателите на красивите и интересни нокти, от ProNails са създали три различни двуцветни визии: розово-лилаво и моряшко сиво, бордо и тъмнокафяво и бледосиньо и тъмнокафяво. Във всяка от тях двата цвята от колекцията са използвани, за да създадат един страхотен маникюр. Тези двуцветни визии са разчупени чрез добавяне на фини футуристични акценти – конфети, графични принтове, пигменти, щампи, специален ефект, геометрично омбре, мат и блясък.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.