Новата колекция на IMANE – Експлозия от цветове и стил
Imane Fashion Films

Българската модна марка IMANE представя своята нова колекция, която олицетворява съчетание от ярки цветове, модерни дизайни и високо качество

Горещи летни страсти с новата колекция бански костюми и плажно облекло от Imane! Един луксозен уикенд в Kashmir Wellness & Spa по женски – от това имаме нужда! Великолепните цветни и бляскави бански на Imane са съчетани с аксесоарите на Hristos. Вижте как да покорите лятото във видеото!

Създадена за съвременната жена, която цени елегантността и удобството, тази колекция обещава да стане незаменима част от гардероба на всяка дама.

Експлозия от цветове и елегантност

Новата колекция на IMANE впечатлява с ярки и жизнерадостни цветове, които съчетават елементи от природата и абстрактното изкуство. От дръзки принтове до нежни пастелни нюанси, всяка дреха е създадена с внимание към детайла и страст към модата.

Удобство и стил

IMANE залага на висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт и свобода на движение. Моделите са създадени с мисъл за жената, която иска да се чувства уверена и стилна във всяка ситуация – независимо дали е на плажа, край басейна или на вечерно събитие.

Основни акценти от колекцията:

1. Цветни плетени бански – Смели и елегантни, тези бански костюми съчетават модерни дизайни с класически елементи, подчертавайки фигурата и придавайки усещане за лукс и комфорт.

2. Ефирни плажни облекла – Леки и въздушни, тези модели са идеални за горещите летни дни. Те предоставят перфектния баланс между елегантност и удобство, като същевременно защитават кожата от слънцето.

Мода

Свързани Публикации