Новият аромат на #Balmanation в магазините от 3 декември

 

balmain

След една от най-успешните колаборации досега, успешната колекция H&M x Balmain, която беше изкупена за минути в магазините по целия свят, от шведският бранд отново ни изненадва с лимитирана серия парфюм. Ароматът Balmain х H&M е дълбок и  наситен, с начални нотки на бял жасмин, тонка, боб и кедър. Връхните нотки са комбинация от мускус и австралийско сандалово дърво. Лимитираният парфюм на успешния тандем Balmanation ще бъде наличен в избрани магазини от 3 декември. У нас ще се продава в H&M бул. Витоша 6, София.

„Искаше ми се да създам нещо истински специално за аромата Balmain x H&M. Той е задълбочен и мистериозен, подходящ както за нея, така и за него. Разпознава се лесно, съблазнителен е и те кара да се чувстваш превъзходно. Парфюмът притежава специалното отношение на Balmain днес и аз съм изключително развълнуван да го споделя с всички, с помощта на H&M” – споделя творческият директор на “Balmain”, Оливие Рустейн.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.