Няколко странни модни момента на Tony Awards 2024
Tony Awards Red Carpet

Хари Потър в лилав костюм, великолепната Брук Шийлдс в crocs, а Анджелина Джоли с дъщеря си, като свой “кавалер”на Tony Awards

Наградите за бродуейски продукции – Tony Awards – се състояха за 77 път в Ню Йорк. И звездите се събраха, за да вземат своите награди, но и за да се покажат на червения килим.

Великолепната Брук Шийлдс се появи в жълта рокля. Това бе първият страннен момент. Изключително странен избор на цвят. Моделът е с v-образно деколте и горна част, обсипана с пайети. Най-странният избор бяха матчващите се crocs-ове отново в жълто, които бе избрала… Защо ли? Надяваме се някога да разберем…

Даниел Радклиф a.k.a Хари Потър бе избрал костюм в лилаво, за да вземе наградата си Tony. Половинката му Ерин Дрейк, в глава и нещо по-висока от него, сияеше до актьора.

Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Вивиян, която се отказа от фамилията на баща си “Пит”, се появиха заедно. Джоли спечели награда за своят мюзикъл The Outsiders, който е създаден в колаборация с дъщеря ѝ. Вивиян бе облечена като кавалер. Джоли в бледозелена рокля от кадифе, а Вивиян в подобен цвят костюм – елече, папийонка и панталон.

Ето и няколко не толкова странни модни момента от вечерта:

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации