“Обичам моето училище” – Една прекрасна инициатива

“Обичам моето училище” – Една прекрасна инициатива на фондация „ LightSource charity” и 139 ОУ „Захарий Круша“

 

На 26-ти септември директорът на 139 ОУ “Захарий Круша”, г-жа Румяна Дончева с официaлно тържество откри новата вълшебна и цветна визия на училищната сграда, която беше финансирана и интериорно решена от Фондация “LightSource charity”.

img_8667 img_8797

Визуалната и дизайнерска концепция на проекта “Обичам моето училище” има за цел да създаде позитивна и цветна околна среда в училище. За тази цел 139 ОУ “Захарий Круша”, вече се радва на красиви фото тапети в класните стаи, които са индивидуално изработени за всеки кабинет, с позитивни думички, вдъхновяващи мисли и части от учебния материал.
Още от входната врата учениците и гостите на училището ще се потопят във вълшебен свят – фасадна рисунка с приказни герои ще ви приветстват за “Добре дошли”!

img_8974

Изображения от природата с вълшебни герои и приказни градове създават за децата  релаксираща и позитивна обстановка и усещане, че училището е техен втори дом.

В коридорите на училището ще се насладите на красиви фризове с граматиката на английски език, правилата по рисуване и значението на цветовете,  тъй като училището е профилирано със засилено изучаване на изобразително изкуство и английски език.

[huge_it_gallery id=”2″]

 

Идеята на инициативата е 139 ОУ “Захарий Круша” е

 

Всеки наш ученик да каже:                        Обичам моето училище!

img_9338

 

 

Fashion constructor
Fashion constructor

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации