Парти в града: Коя роля си избирате?
Градът отново се напълни и е време за парти. Летните фиести се върнаха в реалността и е време да обновим гардероба си

Шарените коктейли на плажа си имат своето очарование, но и парти в града в петък вечер, докато навън се скъсва да вали си има своите предимства.

Парти ТоалетиВ града можете лесно да съберете цялата компания. Да отидете в хубав ресторант, след това да се пременстите в някой от софийските барове, а след това да се развихрите и в един (или не само един) клуб.

Но какво да облечете?

Класическата лейди

Малка черна рокля. Или пък в цвят шампанско. Бляскава клъч чанта. Висок ток или най-добре дълги ботуши на висок ток. Отгоре можете да избирате между твърде много варианти – дълго право палто, късо палто с косъм или класическото кожено яке, което веднага превръща класическата визия в рок шик.

Парти ТоалетиПарти ТоалетиСтрогата господарка

Тук не е съвсем ясно как ще завърши вечерта, а и това е тема на друг текст… Но кожените дрехи винаги са били модерни и това едва ли ще се промени. Тук обикновено залагаме на черното, я краен случай на тъмно винено бордо. Каиши, колани, харнеси, чокъри от кожа с метални елементи, веднага превръщат и най-скучния тоалет в дързък намек за палаво преживяване. Черни ултра слим дънки, впит потник и коженото яке са чудесна основа на тоалет тип „Строга господарка“. Имате голям избор от обувки – от кожени черни кубинки, до черни стилето обувки с червена подметка.

Парти ТоалетиПарти ТоалетиПарти ТоалетиПарти ТоалетиПарти Тоалети
I want to shine!

Блясък – събирателната дума за страхотно парти. Пайетите и камъните са винаги добра идея. Роклята може да е закачливо къса и холивудски дълга, но важното е да блести! Най-лесно се комбинира със сандали на ток, с почти същото количество блясък по тях. Тук работата е такава – колкото повече, толкова по-добре. Червените килими са най-доброто място за вдъхновение!

Парти ТоалетиПарти Тоалети
Изкусителката

Тя е червена. Ярка. И събира всички погледи. Червената парти рокля е подходяща за Свети Валентин, Коледа, рожден ден, имен ден, всеки стил музика, всеки клуб, винаги. Ако е в подходящата форма за тялото ви, ще ви стои перфектно, независимо от килограмите ви.

Парти ТоалетиПарти ТоалетиПарти ТоалетиПарти Тоалети
Цветно изкушение

Някои обичат черно и кожа, а други да бъдат сладки и цветни като бонбони. Няма лошо. Даже понякога е освежаващо. Твърде пъстрите тоалети може би не са подходящи за метал клуб, но пък на едно парти а ла 80-те ще са разкош. Именно затова първо разберете на какво парти ще ходите, а след това извадете онази секси къса рокля в цвят фуксия и lets rock!

Парти ТоалетиПарти Тоалети
Снимки: Getty Images

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации