Пит Андрейчев специален гост на Philipp Plein
Пит Андрейчев и Филип Плейн

Пит Андрейчев – инфлуенсърът с български корени и майка му бяха специални гости в къщата на Philipp Plein в Кан

На бляскаво парти дизайнерът представи новите си модели за лятото на 2025. Името на колекцията е Rumble in the jungle du roi.

Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein

Плейн прави емблематични събития с модни ревюта във Франция два пъти годишно. Подобен ивент организира и в Ел Ей, в имението си там, по време на Оскарите.

Ексклузивното събитие бе специално за VIP гости и модни инфлуенсъри. Самият Плейн даде специално интервю на Пит за своите български фенове. В него той разказва за вдъхновението, което стои зад създаването на новите му модели за лятната колекция. Всички дрехи за ръчна изработка. Плейн също така покани Пит да бъде гост на ревюто му през септември в Милано.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pitt Andreychev (@pitt.eand)

За събитието бг инфлуенсърът Пит Андрейчев, който покорява света, бе избрал стилен тоалет. Бежов костюм на Philipp Plein, съчетан с дълбоко разкопчана светлосиня риза, подходяща за парти на Френската Ривиера. Като акцент – обувки на Schiaparelli със златни елементи.

Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein

Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein

Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein Пит Андрейчев на гости на Philipp Plein

Мода

Свързани Публикации