Покажи ги тия рамене: Лято 2022
Една от най-сексапилните части на женското тяло и днес и си остават раменете

Лято 2022 се задава с пълна сила, а ние пълним гардероба с тенденции. Летните страсти са заредени с нестихващ ентусиазъм от седенето вкъщи, кожата вече крещи отчаяно за естествен витамин D, а сърцето ни копнее за плаж и море.

Дори и пътуването до голямото синьо още да е мираж и да ви остават 100-тина страници със задачи до лятната почивка, градът е подходящо място също да развихрите гардероба и модното си въображение.

Голите рамене и гръцкото деколте са подходящи all the time, особено през лятото. От банския без презрамки чак до булчинската рокля, тази нежна и опияняваща мъжкото око част от тялото е време да излезе наяве.

Голите рамене си отиват с големи обеци, beach waves или небрежно прибрана коса, слънчев загар и подчертани с малко блясък ключици.

Цветовете са без значение, важното е да ги има.

Формите са разнообразни и за всеки вкус, а голите рамене ще отиват еднакво добре на плажната ви визия и разходка по червения килим.

А червени килими това лято ще има – Summer Fashion Weekend се задава, зареден с емоции и мода, а какво по-подходящо място да покажете новите си дрехи от Marina Dinevi това лято? Особено дългият уикенд – 12 и 13 август!

Запазете си места и започвайте да пазарувате и да вадите летните дрехи от гардероба!

Снимки: Getty Images / Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации