PoshWash: Да приготвим козметиката си сами!

Натуралната козметика заема голям дял от козметичния пазар не само в България, но и по света. Потребителите все повече се интересуват от това какво съдържат продуктите, които купуват, колко природосъобразни са и в какво са опаковани

PoshWash Cosmetics ви дава възможност да се насладите на натуралната козметика по един нов, оригинален и интерактивен начин – като я приготвяте сами. А това само по себе си превръща процеса по приготвянето в едно вълнуващо изживяване, което ви носи удоволствие и удовлетворение. Усещането да създадеш нещо по природосъобразен начин и то да е с грижа за теб или някой близък, е просто невероятно.

Основното предимство на PoshWash комплектите е, че крайните продукти са винаги свежи и знаете какво точно съдържат. В тях няма изкуствени оцветители, аромати или консерванти. Всички съставки са подбрани, натурални и с високо качество, а рецептите са авторски – плод на много опити, усилия и любов. За ваше удобство, всички съставни масла (кокосово, арганово, какаово и други) са предоставени в нужните количества, заедно с лесни инструкции и ценни съвети. Единственото, което трябва да направите, е да следвате рецептата и да се насладите на резултата. Не само ще имате прекрасно натурално масло за тяло, крем за лице, ексфолиант за тяло или балсам за устни, но и ще се чувствате вдъхновени и горди, че сте ги създали сами.

Комплектите на PoshWash са една прекрасна идея за подарък на вашите близки и приятели, особено на тези, които отдават значение на това с какво „хранят“ кожата си. Дали ще подарите целия комплект или направо готовия продукт, сътворен от вас, със сигурност ще впечатлите и изненадате приятно. PoshWash са помислили за всеки детайл и предлагат възможността да получите вашата покупка грижливо приготвена като подарък. Всяка опаковка е ръчно направена с много внимание и отношение.

Друго предимство особено за привържениците на домашната козметика е, че е много по-удобно и изгодно да си поръчате такъв комплект, от колкото да купувате всички съставки според продаваните в магазина разфасовки и грамажи. Няма нужда също да проучвате различни рецепти и да гадаете конкретните количества масла, които влизат в тях, както и от къде да закупите всичко необходимо. Екипът на PoshWash вече се е погрижил за това и го е претворил с много любов в прекрасните си кутии.

Не на последно място, PoshWash Cosmetics отдава голямо значение на материалите, които използва за пакетиране на съставките в комплектите си. Те се състоят от стъклени бурканчета и биоразградима пластмаса. PoshWash вярва, че трябва да се отнасяме с уважение към природата и да се опитаме да водим екосъобразен начин на живот. Затова и те предлагат удобна и иновативна опция, наречена “refill”. “Refill” концепцията цели рециклирането и използването на стъклените бурканчета и алуминиевите кутийки в комплектите повече от веднъж. В случай че сте си закупили Do-It Yourself (DIY) комплект и продуктът ви е харесал, имате възможност да не купувате цял комплект, ами само съставки в него.

Може да се сдобиете с тези невероятни продукти от poshwash.bg и да последвате PoshWash Cosmetics в Instagram и Facebook.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *