Rihanna отново събра всички погледи с атрактивна визия
Любимата ни изпълнителка отново ни изуми със спиращ дъха тоалет

Rihanna блесна на фестивала Crop Over в Барбадос в тоалет с огромни розови пера, разтапяйки сърцата не само на многобройните си фенове, но и на множество любители на модата.

https://www.instagram.com/p/B0y-syGIroZ/

През годините Rihanna многократно ни е изумявала с интересния си външен вид. Нейната екстравагантна личност и смелият й подход към облеклото неведнъж са раждали визии, достойни за почетно място в историята на модата.

https://www.instagram.com/p/B00z6KdBcvZ/

Ето че изпълнителката и дизайнер продължава умело да ни впечатлява. Този път тя е избрала да го направи с пищна рокля, дело на креативния холандски дизайнер David LaPort. Облечена в нея, Riri изглежда като ходещо произведение на изкуството и несъмнено бе сензацията на фестивала в Барбадос.

https://www.instagram.com/p/B00t1danVk5/

Въпреки че сам по себе си екстравагантният дизайн е достатъчно интересен, за още по-силен „уау“ ефект, неговата атрактивност е подсилена с блестящи елементи приложени в бижутата, аксесоарите и дори грима на изпълнителката.

https://www.instagram.com/p/B00z4k_hF9E/

Междувременно, прическата й ни напомня на друга неустоима визия, с която изпълнителката изпъкна през 2014-та.

https://www.instagram.com/p/B000WaRhWuc/

Сравнявайки външния вид на Rihanna от преди пет години с този, който видяхме на фестивала, можем само да признаем, че колкото и време да минава, тя си остава сред най-интересните, красивите, вълнуващите и, разбира се, чаровните известни личности.

Снимки: Instagram

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации