Rita Ora и Giuseppe Zanotti блеснаха с впечатляваща колекция обувки
След като дизайнерът Giuseppe Zanotti създаде специален модел обувки за едно от турнетата на изпълнителката, двамата започнаха съвместнаработа по нова колекция

От днес дългоочакваните модели са по витрините и резултатът е повече от невероятен.

https://www.instagram.com/p/BtCBz1TnfJD/

Женствени, небрежни, семпли, екстравагантни – в моделите от новата колекция се преплитат разнообразни стилове, всеки от които е отражение, както на бранда на Giuseppe Zanotti, така и на личността на Rita Ora. От обувки с интересен ток и високи ботуши, до сандали и чехли, сред дизайните се намира по нещо за всеки вкус.

https://www.instagram.com/p/Bs-6eiZA5Ro/

Основното в колекцията са типичното за певицата червено и любимият ѝ детайл – златни вериги. И тъй като певицата е почитател на обувките, които не ограничават нея и движенията ѝ, с дизайнера са обърнали специално внимание и на удобството.

https://www.instagram.com/p/Bs_kfHYnu9_/

Изглежда, че от Giuseppe Zanotti и Rita Ora и можем да очакваме още съвместна работа между двамата талантливи творци и занапред.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

What an enticing pair. Presenting #GZxRitaOra, our new blockbuster collaboration with the one-and-only @ritaora. Shop the exclusive collection via link in bio. #GiuseppeZanotti

Публикация, споделена от Giuseppe Zanotti (@giuseppezanotti) на

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации