С шал на главата и лято в душата
Шал за Глава Мода
Ако “на баба ти забрадката” е зимният вариант, то цветен шал на главата е летният

Дали ще изберем копринен шал, с който да усмирим морския бриз в косите? Или пък ще заложим на забрадка, която да ни спаси от bad hair day?

И в двата случая решението да си сложим шал на главата, посред лято е, добро. Много добро!

Шал за главаШапката е добро решение, когато не сме успели да си измием косата или сухият шампоан е свършил. Обаче често шапките и горещите температури навън не си подхождат. В тези ултра топли летни дни, копринен шал в най-ярките цветове е точното решение на проблема.

Шал за Глава Мода

Освен че не запарява като една бейзболна шапка, шалът предпазва косата от слънчевите лъчи и спокойно може да прибере стилно непокорните коси.

Шал за главаШал за глава

Дори и да сте почитател на casual стила и да съчетавате безпроблемно стилен костюм и рокля на цветя със спортна шапка, то изборът на шал за допълнение на подобен тоалет веднага вдига нивото на елегантност.

Шалът за глава е подходящ избор както за сутрешен брънч в града, разходка сред природата, ден на брега на морето или романтична вечеря. Непретенциозността на тази лятна забрадка го прави подходящ за всеки повод и всяка нужда от модно вдъхновение.

Шал за глава

Звездите го харесват, инфлуенсърите и модните маниаци също. Шалът покорява кетуоци и градските модни улици с лекота. А ето и нашите стилни вдъхновения и как да го позиционирате във визията си:

Шал за главаШал за главаШал за главаШал за главаШал за главаШал за главаШал за главаШал за главаШал за глава
Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации