Scott Box – перфектната придобивка за всяка стилна дама
Louis Vuitton ни омая с поредния си неустоим продукт

https://www.instagram.com/p/B0etf_AAyEK/

Разнообразните изобретения на Louis Vuitton, всяко от които излъчва неустоими стил и лукс, са способни да задоволят изцяло нуждата ни от красиви и модерни придобивки. От облекла и обувки, с които да сияем в ежедневието, до игри и спортни аксесоари, с които да разкрасим свободното си време, от френската модна къща умело се грижат да осигурят по нещо интересно за всяка част от нашия живот.

Сред най-големите ни фаворити, обаче, остава селекцията от кожени изделия на Louis Vuitton. Те не просто изпъкват с отлична изработка и добро качество, но и са стилни, изискани и елегантни. Едно от най-мечтаните предложения е „Scott Box“ – красивата кутия за бижута, която луксозният бранд пусна като част от линията за есен/зима 2019.

https://www.instagram.com/p/B0OmbRtnfiE/

Обгърната от емблематичните принт и лого на марката, прозрачната кутия изпъква с неустоим дизайн, наличен в две цветови разновидности. През горната част на интересния аксесоар минава стилна кожена каишка в бежово за белия вариант и розово – за цветния. Тя завършва с красива златна закопчалка, на която е бродирано името на бранда.

https://www.instagram.com/p/B0W7Xh9AKv7/

Компактна, кръгла и изключително шик, „Scott Box“ е подходяща за съхранение на вашите бижута или гримове, като същевременно може да служи и за красив аксесоар за дома. С практичните си размери, аксесоарът може без проблем да се носи като малка чантичка и за още по-стилна визия, да бъде съчетан и с едно от уникалните шалчета на LouisVuitton.

https://www.instagram.com/p/Bz-rdNenENZ/

https://www.instagram.com/p/BwhJOY9AaGZ/

Кутийката-мечта е налична както онлайн, така и в магазините, но ще ви струва не толкова скромните 1160 долара.

https://www.instagram.com/p/B0FphYln0VT/

Снимки: Instagram

Мода

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации