SELENA ES ПРЕДСТАВИ ГРАНДИОЗЕН КОАФЬОРСКИ СПЕКТАКЪЛ

SELENA ES представи дебютното тренд шоу: SELENA MOViE YOUR HAIR на 5 октомври в Rainbow Plaza. Kоафьорският спектакъл, вдъхновен от филма „Селена“ (1997), впечатли с пъстра комбинация от кино, козметика, фризьорство, музика и танци. В самото начало младата поп дива Дара се превъплъти в ролята на певицата Селена и откри спектакъла със специално подбрана визия, вдъхновена от филма.

2_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

Артистичният екип на SELENA ES и гост фризьори представиха актуалните тенденции в косите за 2017-та година. Трейнърите на Академия SELENA ES – арт-директорът – Милен Илиев, фризьорът от водещия български сериал “Под Прикритие” – Любомир Петров, фризьорът-любимец на всички топ модели – Калин Велинов и фризьорът на Голди Хоун и други известни световни поп изпълнители – Николай Колев, превърнаха четири ретро визии от филма в модерни на сцената по време на шоуто. Коафьорите  представиха общо 17 ъндърграунд визии с улична европейска мода за по-различните млади хора, която може да се покаже в големите европейски градове – Лондон, Берлин и др.

19_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

На сцената бяха демонстрирани разнообразни Rainbow Color-техники и много фантазия в цвят и форма. За първи път в България беше показано боядисване с пиксел техника, а всички цветове са от ново поколение на основата на полизахариди. Водещото цветово оформление е цветната дъга с акцент върху светло синьото и розовото, като символ на равнопоставеността на половете.

14_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

Цветовете са експанзивни и искрящи, с тях се подчертават детайли, създават се линия и форми в цвят, а целта е, да се избяга от сивотата на ежедневието. Прическите са вдъхновени от разчупените форми и от края на 90-те години на XX век, когато е създаден филма „Селена“.

12_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

Тенденциите в прическите показаха още водещи коафьори в страната – гост-фризьори на SELENA ES. Сред тях бяха Тодор Тошев и Евгени Петров, поставили началото на съвременното фризьорство в България; Димитър Петров от салон „Бютифул ейнджъл”, гр. Русе, който направи мъжка прическа, вдъхновена от последния стайлинг на Джъстин Бийбър с техника ъндъркът;

5_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

Йордан Петров-Майната, от салон „Хеър Шоп”, гр. София, който показа подстригване, етажиране, дискънект със запазване на дължината; Николай Стоянов, част от екипа на SELENA ES, показа два модела; Анатоли Велев от гр. София представи елегантен кок, задължителен аксесоар към вечерния стайлинг на една жена. Техниката е изчистени линии, меки детайли, които показват индивидуалността на жената; Калин Иванов от салон „Дама Пика”, гр. Враца, показа модел вдъхновен от въображението, ентусиазма и емоцията.

6_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

SELENA ES представи и тенденциите за 2017 г. в маникюра, подготвени специално за шоуто от Катя Райкова.

24_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

Сред гостите, които уважиха събитието бяха представители на фризьорския бранш от цялата страна, партньори и приятели на SELENA ES, както и: Боряна Баташова, Наталия Гуркова, проф. Любомир Стойков, Стела Йорданова, Йордана Димитрова, Ирина Папазова, д-р Ходор Факих, Росица Стойчева, Вили Боршукова, Радослава Минчева и Славка Занева, Иво Танев, Елена Ангелова, дизайнерите Йорданка Чернаева, Росица Рангелова, Теодора Спасова, Меги Петкова и много други.

27_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

Водещ на събитието беше актьорът Бойко Кръстанов. А за пренасянето на артистичната атмосфера от филма на сцената допринесоха и танцьорите от „Денс Стейшън“, които също бяха с визии, вдъхновени от „Селена“.

31_selena-movie-your-hair-trend-show-2017

На финала на коафьорския спектакъл: SELENA MOViE YOUR HAIR с торта и много букети на сцената беше отбелязан и личният юбилей на Елена Стефанова, мениджър на SELENA ES. Тя благодари на целия екип, реализирал шоуто и на голямото семейство на SELENA ES, създадено от нейните родители Вера и Стефан Георгиеви.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *